Zorgeloos vergaderen?

Wil je eindelijk een keer met een gerust gevoel op vakantie? Of zonder storende telefoontjes tussendoor met een belangrijke klant om tafel kunnen zitten? Dan biedt de antwoordservice van ZO!Anders jou de uitkomst! Wij nemen de telefoon voor jou op, zodat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met je vergadering.

Wanneer je gebruik maakt van onze antwoordservice wordt jouw telefoon altijd beantwoord zoals jij dat wilt. Dat garanderen wij je. Wat wij je nog meer garanderen?

  • Binnen 30 minuten geregeld!
  • Alleen doorschakelen wanneer jij dat wilt.
  • Geen contracten, dus ieder moment opzegbaar.
  • Op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur altijd bereikbaar.
  • Geen zorgen meer over gemiste oproepen!
  • Uitgebreid verslag per e-mail na ieder gesprek.
  • Al vanaf 1,50 per gesprek, ongeacht de gespreksduur!

Wij werken met een uniek systeem wat speciaal voor de antwoordservice van ZO!Anders is ontworpen. Het systeem herkend al jouw vaste klanten en onthoud de gegevens. Zo hoeven wij hier maar een keer om te vragen en dat is wel zo handig! Jouw klanten zullen denken dat ze een vaste medewerker aan de lijn hebben. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op! Wij helpen je graag op weg.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085 303 66 00 of gebruik onderstaand formulier:


Wat kost het?

Wist je dat een antwoordservice helemaal niet duur hoeft te zijn? Je maakt al gebruik van onze antwoordservice vanaf € 1,50 per gesprek. Dit is ongeacht gespreksduur en inclusief een uitgebreid verslag per e-mail. Omdat wij geen abonnementskosten bereken bovenop de gesprekskosten berekenen weet je altijd precies waar je aan toe bent. Bij ZO!Anders doen we niet aan kleine lettertjes. Je krijgt daarom van ons ook geen contract, opzegtermijn of andere nare verassingen. Je kunt opzeggen wanneer jij dit wilt.

Doorschakelen wanneer jij wilt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je alleen op bepaalde momenten gebruik wilt maken van onze antwoordservice. Wanneer je bijvoorbeeld net met een vergadering wil beginnen, of als je op vakantie gaat. Wij zijn net zo flexibel als jij wilt. Of je nu een half uur wilt doorschakelen of drie weken, het kan allemaal! Je kunt zelfs kiezen hoe je doorschakelt. Wil je dat de telefoon eerst nog bij jou overgaat en daarna bij ons, dan kan dat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de telefoon rechtstreeks naar ons door te schakelen. De keuze is helemaal aan jou!

Meer dan een antwoordservice

Bij ZO!Anders begrijpen we dat ieder bedrijf anders is en dat ieder bedrijf andere wensen heeft. Wij vinden het daarom belangrijk om jou tegemoet te komen in jouw wensen en verwerken deze moeiteloos in het systeem. Wil je graag dat we een e-mailadres noteren, of een SMS sturen? Dat kan. En wanneer je een belangrijk telefoontje verwacht wat voorrang heeft verwerken wij dit per direct in jouw account. Zo ziet de telefoniste meteen wat er op dat moment speelt.

Ook kunnen wij jouw agenda beheren, namens jouw bedrijf naar klanten bellen of andere taken overnemen. Wil je meer weten of de antwoordservice of andere diensten van ZO!Anders, kom dan gerust een keer langs, bel of mail. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en vinden het altijd leuk om kennis te maken en meer over jouw bedrijf te horen.

Reageer nu!

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot onze antwoordservice.

Neem direct contact op!