'Nooit meer een gemist gesprek'.

Je kent het vast wel; wil je net een belangrijke vergadering in, gaat de telefoon. En dan moet je kiezen: op tijd komen op je vergadering, of toch even snel dat telefoontje beantwoorden? Wij van ZO!anders nemen je die beslissing graag uit handen. Wanneer je gebruik maakt van onze telefoniste op afstand kun je namelijk zonder zorgen beginnen aan die belangrijke vergadering. Wij zorgen er voor dat jouw telefoon wordt beantwoord. Precies zoals jij dat wilt.

Bij ZO!anders begrijpen we dat ieder bedrijf anders is. Wij passen onze diensten daarom helemaal aan op jouw wensen. Wat je krijgt als je gebruik maakt van een telefoniste op afstand?

  • Ervaren telefonistes
  • Flexibiliteit: je schakelt alleen door wanneer jij dit wilt.
  • Transparantie: geen contracten en geen kleine lettertjes.
  • Service op maat.
  • Optimale bereikbaarheid tussen 08:00 uur en 18:00 uur.
  • Direct aangesloten: binnen een half uur heb je een telefoniste op afstand!
  • Constante kwaliteit

Wil je weten wat ons telefoniste op afstand voor je kan betekenen? Neem dan contact op! Je kunt op bereiken op 085 303 66 00 of per e-mail via info@zoanders.nl

Meer informatie?

Bel ons dan nu op 085 303 66 00 of gebruik onderstaand formulier:


Alleen het beste is goed genoeg!

Wij kunnen ons voorstellen dat het best spannend is, jouw klanten in de handen van ZO!Anders. Maar wij garanderen je dat deze zorgen nergens voor nodig zijn. De telefonistes op afstand van ZO!Anders hebben meerdere jaren ervaring als telefoniste en zetten zich iedere dag met enthousiasme in voor jouw bedrijf. Wij nemen geen genoegen met goed genoeg, maar streven iedere dag naar het optimale. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Dat beloven we.

Collega's op afstand

Omdat wij geloven in korte lijntjes heb je vaak rechtstreeks contact met onze telefonistes, per e-mail of telefonisch. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, of wordt jouw team uitgebreid? Dan horen we dat graag! Want eigenlijk zijn we net collega's. Maar dan op afstand. Wij vinden het daarom ook altijd leuk om van je te horen. Mail, bel of kom een keer bij ons langs!

Hoe werkt het?

Na ieder gesprek ontvang je van ons per direct een bericht met hierin alle klantgegevens en een korte samenvatting van het gesprek. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun jij terugbellen zodra dit uitkomt. Heb je liever per e-mail contact? Dan zullen onze telefonistes op afstand altijd een e-mailadres noteren. Omdat wij werken met een systeem wat speciaal is ontwikkeld voor ZO!Anders kunnen wij al jouw wensen moeiteloos hanteren. Wanneer klanten vaker bellen, worden ze zelfs door het systeem herkend!

Bij ZO!Anders leveren we meer dan alleen een telefoniste op afstand. We beheren bijvoorbeeld voor verschillende bedrijven de agenda. Maar ook uitbellen naar klanten of het doen van administratieve werkzaamheden zijn taken die we jou uit handen kunnen nemen. Wij geloven in service op maat en staan daarom altijd open voor jouw ideeën en wensen. Laat het ons gerust weten! Wij denken graag met je mee.

Probeer het nu uit!

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot jouw gratis proefperiode van 30 dagen!

Neem direct contact op!