Wij zijn er altijd.

Wanneer wij de telefoon aanname verzorgen voor jouw bedrijf ben je op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur altijd bereikbaar. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar altijd bereikbaar zijn is in de praktijk lang niet altijd haalbaar. Zo ben je wel eens van je bureau weg, of heb je een wisselgesprek. En dat zijn precies de momenten waar wij te hulp schieten. Je kunt ons namelijk precies inzetten waar en wanneer jij dat nodig vindt. Of dat nou voor 10 minuten is, of drie weken.

Wij zijn er tenslotte voor jou. We vinden het dan ook belangrijk dat jij tevreden bent! Wat we nog meer belangrijk vinden?

  • Transparantie: geen contract en ieder moment opzegbaar.
  • Service: binnen een half uur geregeld!
  • Duidelijkheid: vaste prijzen. Al vanaf € 1,50 per gesprek!
  • Korte lijntjes: altijd één aanspreekpunt.
  • Flexibiliteit: schakel alleen door wanneer jij wilt.
  • Eerlijkheid: je betaalt alleen voor wat je gebruikt, zonder bijkomende kosten.
  • Bereikbaarheid: zodat jij nooit meer gemiste oproepen hebt!

Wil je het in de praktijk ervaren? Neem dan nu contact op en krijg de eerste 100 gesprekken gratis!

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085 303 66 00 of gebruik onderstaand formulier:


Geen kosten achteraf

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Ben je bang dat je achteraf een factuur krijgt met verborgen kosten? Bij ZO!anders beloven we je dat dit niet zo is. Je betaalt bij ons echt per gesprek, en dus geen abonnementskosten. Neem je ook andere diensten bij ons af zoals een voicemail, het sturen van een SMS of het doen van agenda handelingen? Dan spreken we hier op voorhand een vaste prijs voor af. Per handeling of een vaste prijs per maand. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Snel en makkelijk geregeld

Sta je op het punt om met vakantie te gaan en bedenk je je ineens dat je nog geen telefoon aanname hebt geregeld? Geen probleem! Bel direct en wij zorgen er voor dat je binnen 30 minuten kunt doorschakelen. Je krijgt van ons per e-mail een speciaal doorschakelnummer een bijbehorende instructie. Wil je weten of het gelukt is? Bel dan gerust even om te testen. Dan weet je zeker dat jouw klanten in goede handen zijn en kun je met een gerust gevoel op vakantie. Wil je de doorschakeling er weer af halen? Ook dat is zo gebeurd.

Een verlening van jouw bedrijf

Wij willen geen massaal callcenter zijn, maar echt een verlengde van jouw bedrijf. Wanneer wij de telefoon aanname voor jou verzorgen vinden we het daarom ook belangrijk om zoveel mogelijk over jouw bedrijf te weten te komen. Hoe meer wij weten, hoe groter de kans is dat de klant zal denken dat wij daadwerkelijk colllega's zijn! We vinden het ook altijd leuk om van je te horen. Kom een keer langs als je in de buurt bent of bel ons!

Wil je ons feedback geven, of wil je belangrijke wijzigingen doorgeven? Zijn er veelgestelde vragen die wij voor je kunnen beantwoorden? Laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat deze informatie per direct in het systeem wordt verwerkt. Zo blijven wij ook op de hoogte en kunnen wij jouw klanten op de juiste manier te woord staan.

Het nu zelf ervaren?

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot jouw proefperiode van 30 dagen!

Neem direct contact op!