Wil je altijd bereikbaar zijn?

Dat kan! Met de telefoonservice van ZO!Anders behoren gemiste oproepen tot het verleden. Dat beloven wij. Bij ons kun je namelijk doorschakelen wanneer jij dit wilt. Heb je een telefoniste, maar is ze ziek? Of neem je zelf altijd de telefoon op maar moet je echt even weg? Dan schakel je heel gemakkelijk aan ons door. Of dit nu voor een half uur is of voor drie weken, wij vangen het moeiteloos voor je op.

Waarom ZO!anders telefoonservice het verschil maakt?

  • Eerlijke prijzen: al vanaf € 1,50 per gesprek, zonder abonnementskosten.
  • Kwaliteit: onze professionele telefonistes krijgen regelmatig trainingen en evaluatiegesprekken.
  • Meertalige service: er wordt een Nederlandse, Engelse, Duitse en Franstalige telefoonservice geboden.
  • Optimale bereikbaarheid op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur.
  • Geen contract: onze telefoonservice is op ieder moment opzegbaar.
  • Direct aangesloten: al binnen een half uur kun je doorschakelen.
  • Gratis proefperiode: probeer het nu 30 dagen vrijblijvend uit.


Zijn wij dé telefoonservice die jij zoekt? Sluit dit aan op jouw wensen? Of heb je nog vragen? Neem snel contact op met ons via het contactformulier. En wij nemen jouw zorgen weg.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085 303 66 00 of gebruik onderstaand formulier:


Alleen waar jij dat wilt

Wij begrijpen als geen ander dat er momenten zijn waarop je wat extra ondersteuning kan gebruiken. Een telefoniste in vaste dienst nemen is dan een logische, maar prijzige optie. En daar biedt onze telefoonservice de oplossing! Wij zorgen er voor dat de telefoon wordt beantwoord wanneer dit nodig is, maar besparen jou de kosten van een vaste medewerker in dienst. Je maakt namelijk al gebruik van onze telefoonservice van € 1,50 per gesprek. Zonder bijkomende kosten. Heb je ons niet meer nodig? Dan zet je de doorschakeling gemakkelijk weer stop.


Een telefoonservice met extra's

Wist je dat wij meer kunnen dan alleen het beantwoorden van de telefoon? Zo beheren wij voor verschillende bedrijven de agenda, bellen we uit naar klanten of doen we administratieve werkzaamheden. Wij willen jou namelijk zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Wordt je ook zo moe van al die verkopers? Onze telefonistes hebben jarenlange ervaring en filteren deze gesprekken er moeiteloos uit. Wil je graag dat we die ene belangrijke klant direct naar je doorverbinden, of juist niet? De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar. Neem contact op en informeer!

Wat maakt ZO!Anders uniek?

Bij ZO!Anders geloven we nog in maatwerk. In persoonlijk contact en transparantie. Wij willen geen massale telefoonservice zijn, maar een onderdeel van jouw bedrijf. Collega's, maar dan op afstand. Wij zetten ons dan ook iedere dag weer vol overtuiging en enthousiasme in voor hetgeen waar wij in geloven. En dat is het verlenen van de best mogelijke service voor jou en jouw klanten.

Je ontvang van ons na ieder gesprek direct een verslag per e-mail. Wil je iets terugkoppelen aan de telefoniste die het gesprek heeft aangenomen? Heb je een opmerking of wil je haar bedanken? Dan kun je reageren op het bericht. Jouw reactie komt dan direct bij haar uit. Dat is wel zo persoonlijk. Want want we beloven, maken we waar!

Bel ons nu!

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot onze telefoonservice.

Neem direct contact op!